Twee Bitcoin-ondernemers zeggen dat ze $2.200.000.000 Crypto Fortune hebben vergaard.

Twee van de meest populaire figuren in de crypto-industrie beweren een fortuin van miljarden dollars te hebben vergaard bij BTC.

In een langverwachte ontmoeting met de oprichter van Barstool Sports en daghandelaar Dave Portnoy, Tyler en Cameron Winklevoss bevestigen ze dat ze 1% van alle bestaande Bitcoin bezitten, wat overeenkomt met 184.610 BTC. Tegen de huidige prijs van BTC van $11.939 bedragen de Bitcoin-holdings van de Tweeling-oprichters meer dan $2,2 miljard.

Volgens CNBC kochten de Winklevoss-tweeling hun enorme BTC-stapel terug in 2013 voor $11 miljoen. Hun investering is in zeven jaar tijd met bijna 20.000% gegroeid.

Dave Portnoy, die een zeer invloedrijke daghandelaar is met meer dan 1,7 miljoen Twitteraars, begon eerder deze maand interesse te tonen in de koningscrypto. De gebroeders Winklevoss maakten van de gelegenheid gebruik om de oprichter van Barstool Sports te overtuigen meer geld in Bitcoin te steken.

„We denken aan Bitcoin als internetgoud. Dus dezelfde kwaliteiten die goud waardevol maken, het feit dat dat schaars is, is Bitcoin eigenlijk vast in waarde, maar het is digitaal. Het leeft op het internet. Als je bedenkt waarom goud interessant is, is Bitcoin goud voor het internet.“

Het schijnt te hebben gewerkt toen Portnoy 200.000 dollar in ’s werelds grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie goot. Hij kocht ook $50.000 aan ChainLink (LINK) lopers, de vijfde grootste crypto.

Op de vraag of Portnoy’s meest recente BTC-investering zijn laatste zou zijn, zegt de daghandelaar dat hij de deur van Bitcoin niet dichtdoet, tenzij het „tanks“ is.

In een nieuwe tweet lijkt Portnoy zijn euforie te tonen in zijn crypto-investering nadat BTC kortstondig meer dan 12.000 dollar had geïnvesteerd.

„Dat is wat we doen! Naar de maan en dan oogsten voor Bitcoin!“