SushiSwap’s SUSHI spretter 10% som Crypto Market Recovers

SushiSwap’s SUSHI spretter 10% som Crypto Market Recovers

SushiSwap (SUSHI) pådro seg en sterk nedgang den siste uken, og falt sammen med Bitcoin, Ethereum og resten av DeFi-markedet. Prisen på den ledende kryptovalutaen falt fra flere måneders høyder nær $ 2,50 til $ 1,95 i et sterkt trekk lavere.

Dette trekket var mye raskere og dypere enn fall i andre kryptovalutaer. Men raskt har markedet tatt seg opp. SUSHI har økt 10% det siste døgnet, og presset fra $ 2,00-regionen til $ 2,22 ettersom det gjenoppretter i tråd med Bitcoin og Ethereum.

BTC handler til $ 18 800 i skrivende stund, og beveger seg høyere etter dager med konsolidering i de lave $ 18 000-årene. Mange tror at BTC drar nytte av nyheten Bitcoin Up om at MicroStrategy vil kjøpe BTC til en verdi av 650 millioner dollar. Dette kjøpet vil sannsynligvis ha vesentlig innvirkning på markedet, selv om det kjøpes algoritmisk.
Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!

SUSHI kan samle seg ettersom Bitcoin leder resten av krypto-eiendomsmarkedet. Videre er det grunnleggende trender som vil øke kryptovalutaen.

SushiSwap Fundamentals Legg til SUSHI Rally

SushiSwaps utviklere jobber for tiden med et kjerneprodukt kalt BentoBox som vil tilføre verdi til de som bruker den desentraliserte sentralen.

Dette produktet er kjent som BentoBox. BentoBox søker å bli en pengemarkedsløsning som gjør det mulig for brukere å marginere ethvert token der det er et marked. Som „BoringCrypto“ skriver kjernen i SUSHI for dette nye produktet:

“Plattformer som Compound og Aave tillater brukere å sette inn eiendeler som sikkerhet og låne andre eiendeler mot dette. Disse protokollene har tiltrukket milliarder av dollar, men de lider av noen store begrensninger. Å fjerne disse begrensningene kan se mye større adopsjon. Dette forslaget tar sikte på å gjøre nettopp det … Dette vil tillate opprettelse av tusen utlånspar for ethvert token, noe som skaper muligheten til å gå marginalt på et stort utvalg av tokens. Dette er noe som er veldig etterspurt, men for øyeblikket ikke tilgjengelig for de fleste tokens. ”

Mange tror at dette vil gi SushiSwap økosystemet verdi og potensielt føre til flere avgifter distribuert til SUSHI-innehavere.

Quantstamp, et ledende revisjonsselskap, er midt i revisjonen av dette nye produktet.

SushiSwap inngikk nylig et partnerskap / fusjon med Yearn.finance, en av de ledende DeFi-protokollene.

Dette partnerskapet gjør at de to protokollene kan realisere synergier mellom produkter og utviklere, noe som gir verdi til begge produktene.