Bitcoin’s manglende bevegelse avslører handelsmenns panikk

Bitcoin-handel er ikke for besvimelse av hjertet. Næringsdrivende i cryptocurrency-markedet må kjempe med $ 1000-timebevegelser, mens de forhandler om en rekke utvekslinger til arbitrage, hvorav mange pumper falske volumer og har individuelle premier og kan benytte seg av spak i tresifre og åpne flomportene for avvikling.

Gitt ovenstående bakgrunn, er den nåværende handelsatmosfæren absurd. Bitcoin , som nå pågår i tre måneder, har sett en liten volatilitet

Siden begynnelsen av mai har kongsmynten handlet i en tett kanal og ikke klart å bryte ut. På dette tidspunktet, med Bitcoin Era handel som karakter, hvordan håndterer handelsmenn det stille vannet? Vel, ikke veldig bra.

I følge en fersk rapport fra Ecoinmetrics er handelsmenn med derivater av Bitcoin opptatt av prisaksjoner. Så mye at en liten bevegelse i prisen på cryptocurrency driver etableringen av åpne posisjoner eller åpne handelsmenn. Ta for eksempel CME Bitcoin Futures-markedet – Tidligere denne uken da Bitcoin steg til 9 500 dollar [det første store trekket på en måned], hoppet markedets åpne interesse med 31,3 prosent fra 372 millioner dollar til 491 millioner dollar. Volumet hadde også et hopp fra 177 millioner dollar 22. juli til 385 millioner dollar 23. juli.

Med rapporten som advarer om at dette bare kan være „kortvarige handelsmenn“, med henvisning til varighet, ikke stilling, er det også indikasjon på deres følsomhet for små Bitcoin-bevegelser. Rapporten leste,

”Bitcoin ser ut som det er på farten, handelsmenn hopper inn, ingenting skjer, de avvikler stillingene.

For å ta dette argumentet videre, så rapporten på utløpsperioden for de fleste av disse bransjene og fant dem å være tettpakket. BTC Futures ‚ handelsmenn på CME distribuerer sine handler nærmere første kvartal siden de åpnet dem. Derfor har de fleste av handlene som ble åpnet i juli, maksimal utløp i september, dvs. tre måneder eller et kvarter senere.

Hva sier dette oss? Og har det betydning?

For derivater som handler, gjør det det, og for så vidt utløpet av derivater påvirker spotmarkedet, gjør det det også.

I løpet av de siste månedene, da handel med derivater økte kraftig ved å komme inn i markedet og kundene øke handelen, har utløp blitt viktig. Når et stort antall Bitcoin Futures eller Options går ut med en spesifikk retning, dvs. lang eller kort eller ring eller satt, har graden av utløp en effekt på derivatmarkedet, større markedssentiment og retningen for fremtidige posisjoner.

Dette ble sett i utløpet av juni. 26. juni ble over 115 000 BTC Options- kontrakter skrinlagt, og regnet med at prisen ville stige etter en måned med lav volatilitet. Næringsdrivende akkumulerte sine posisjoner på en dato, og ventet en prisutvikling rundt den siste uken i juni, en som ikke viste seg.

Når vi ser på manglende bevegelse og lav volatilitet, har det neste settet med månedlige utløp, dvs. for 31. juli, betydelig redusert. På pressetidspunktet var 62.300 kontrakter satt ut for å utløpe i slutten av måneden. Den lave volatiliteten i Bitcoin og den høye handelsmennenes følsomhet fører til at månedlige utløp avtar månedlig. Trenden skal fortsette til august,

„Hvis Bitcoin ikke bryter ut av dette området, er det sannsynlig at antallet åpne posisjoner vil falle dramatisk i august.“